Son Haberler
Anasayfa / Magazin / Ünlüler / İpek Özkök Resimleri

İpek Özkök Resimleri

Temmuz 1982 İstanbul Türk Oyuncusu ve Manken.

1982 İstanbul Doğumlu olan İpek Özkök Sakarya Universitesi Seramik bölümü Mezunu.Universitede okurken 2003 Senesinde modelliğe başladı ve ardından bir çok reklam filmi ve dizide rol aldı.İpek Özkök Lig Tv’de yayınlanan Deril Futbol’da Hıncal Uluç’la birlikde sunuculuk yapmıştı.Boyu 1.69 m

Filmografisi
Aşk Bir Hayal 2009 Nevin
Gece Gündüz 2008 Alev
Çıngıraklı Top 2008 Semra
Aman Annem Görmesin 2007 Ebru
Yalan Dünya 2007 Filiz
Son Tercih 2007 Nil
Kurtlar Vadisi Pusu 2007 Gönül
Güz Yangını 2005 Naz
Beyaz Gelincik 2005 Filiz
Camdan Pabuçlar 2004
ipek özkök çıplak
ipek özkök bikini mayolu
ipek özkök frikik
ipek özkök

Hakkında UkaLa

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>