Son Haberler
Anasayfa / Magazin / Ünlüler / Miraç Eronat Resimleri Ve Hayatı

Miraç Eronat Resimleri Ve Hayatı


Miraç Eronat, (d. 28 Eylül 1970), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Miraç Eronat, kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Eronat‘ın kardeşidir. Daha önce Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda görev yapıp, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’na geçmiş bulunan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almakta, seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar
Küheylan
Yedi Kocalı Hürmüz
Oyunun Oyunu
Dallar Yeşil Olmalı
Kanlı Nigar
Keşanlı Ali Destanı
Venedik Taciri
Zaman Fırfırıyla Yolculuk
Asiye Nasıl Kurtulur
Kurban
Bahçemdeki ayı

Filmografisi
Parmaklıklar Ardında-2010
Hicran Yarası-2009
Gurbet Kuşları-2008
Dicle – 2007
Sessiz Gemiler – 2007
Küçük Hanımefendinin Şoförü – 2006
Azap Yolu – 2006
Küçük Hanımefendi – 2006
Kaleiçi – 2005
Rüzgarlı Bahçe – 2005
Ablam Böyle İstedi – 2004
Ayışığı Neredesin – 2004
Aşk Buraya Uğramıyor – 2004
İtiraf – 2001
Üzgünüm Leyla – 2000

Hakkında UkaLa

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>