Seda Sayan Resimleri Ve Hayatı

Seda Sayan’ın Hayatı
Mayıs 1987′de ilk eşi Rıdvan Kılıç’la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987′de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin’den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık’la 25 Ağustos 1998′de evlendi ve Ocak 1999′da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000′de evlendi ve Ocak 2001′de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan’la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikahla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmişlardir

Diskografi
İşte Seda Sayan (1992)
Yeter ki İste (1993)
Vız Gelir Herşey (1994)
Ah Geceler (1996)
Sensizliğime Yanarım (1997)
Ben Sana Demedim mi (1999)
Var mısın (2001)
Sıkı Sıkı (2004)
Bebeğim (2005)
Gecelerce Ağlarsın Unutma (2007)
Aşkla (2009)

Filmografi
Fedai (2007) – Yıldız Akar
Hababam Sınıfı 3,5 (2006) – Deli Bedriye
Hastayım Doktor (2002) – Bihter Can
Evimiz Olacak mı? (1999) – Filiz
Sırtımdan Vuruldum (1997) – Gülnaz
Geceler (1996) – Seda



Hakkında UkaLa

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>