Son Haberler
Anasayfa / Magazin / Ünlüler / Burçin Terzioğlu Resimleri ve Hayatı

Burçin Terzioğlu Resimleri ve Hayatı

Burçin Terzioğlu (d. 9 Mart 1980, İstanbul), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde (MSM) Aktör Stüdyo – Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır.

Kadın İsterse dizisinde “Demet” rolüyle parladı. Fırtına dizisinde “Zeynep” karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım’la dünya evine girdi. Son olarak Ezel’de Azad Karaeski karakterini canlandırdı.

Filmografi
Ezel (2009), Azad
Ey Aşk Nerdesin (2009), Zeliş
Çemberin Dışında (2007), Laçin
Fırtına (2006), Zeynep
Aliye (2004), Ümit
Kınalı Kar (2002), Pınar
Üzgünüm Leyla (2002)
Güz Gülleri (2001)
Kadın İsterse (2004), Demet
Melekler Adası (2004), Ceren
Taştan Kalp (2003), Özlem
Sırılsıklam (1998)
Çiçek Taksi (1995), Sinem
Mahallenin Muhtarları (1992), Simge
Menekşe Koyu (1991)
Fazilet (1989)
Yeniden Doğmak (1987)
Hasretinle Yaşanmıyor (1986)
Çıplak Vatandaş (1985)
Patron Duymasın (1985)




Hakkında UkaLa

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>