Son Haberler
Anasayfa / Oyuncu / Sera Tokdemir Kimdir? Biyografisi ve Hayatı

Sera Tokdemir Kimdir? Biyografisi ve Hayatı

Sera Tokdemir 11 Nisan 1981, Mersin doğumlu, Türk oyuncu.

Bilkent Üniversitesi (TOMYO) mezunu olan Tokdemir, Zirve Sanat Merkezi’nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimi alarak tiyatroya başladı. 2009 yılında Plato Film Okulu’nda Ayla Algan yönetiminde oyuncu yönetimi, beden dili, dublaj, sinema-dizi-reklam oyunculuğu eğitimi aldı. Bir çok sinema, dizi, reklam ve klip çalışmalarında yer alan oyuncu, 2010 yılında Elbiseler Fora ekibine katılmıştır. Halen Ben de Özledim dizisinde rol almıştır. Senoryosunu ve Başrölünü Sermiyan Midyatın yaptığı “Analı oğullu” dizisinde yer almaktadır

Filmografisi
Aşk Geliyorum Demez 2009
Çakallarla Dans 2010
Bana Bir Soygun Yaz 2012 Papatya
Su ve Ateş 2013

Dizileri
Aşk Geliyorum Demez 2009 Şebnem
Ey Aşk Nerdesin 2009 (konuk oyuncu)
Kapalıçarşı 2009 Melek
İstanbul Çocukları 2009 Ceren
Kanıt 2010-2012 Zeynep
Lale Devri – dizi konuk oyuncu
Hayat Devam Ediyor 2011-2012 Zeliha Bakırcı
Yüksek Giriş 2013 Ece
Ben de Özledim 2013
Böyle Bitmesin 2014

TV Filmi
Hırçın Kız Kadife – 2009 Sibel
Sera Tokdemir

Hakkında UkaLa

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>