Son Haberler
Anasayfa / Teknoloji / Taksim Chat Taksim Chat Nedir?

Taksim Chat Taksim Chat Nedir?

İlk olarak Almanya’da geliştirilen sohbet programıdır talkline.
Telefondan taksim chat numarasını arıyarak karşınıza çıkan hiç tanımadığınız ve farklı yerlerden aynı programa bağlanmış kişilerle telefon üzerinden sohbet etme imkanı sunar eğer karşınızdakini beğenmediyseniz veya sohbeti hoşunuza gitmediiyse 0 Tuşu ile değiştirme imkanı sunuyor.

Taksim Chat seviyeli sohbet etmek için açılan bir canlı sohbet hattıdır. Taksim Chat sabit bir telefon hattını aramanız ile aynı şekilde ücretlendirilir. Eğer telefon şirketine sabit bir ücret ödeyip karşılığında flat tarife alırsanız taksim chatini ücretsiz arayabilirsiniz

1 ) Taksim Chat eski 900′lü hatlara benzeyen bir hizmet midir?

Cevap: Hayır. Taksim Chat düzeyli sohbet etmek isteyen insanları bir araya getirmek üzere organize edilmiş bir platformdur.

2 ) Sadece düzeyli sohbet etmek isteyen kişiler olduğundan nasıl emin olacağız?

Cevap: Taksim Chat size kaliteli hizmet verebilmek adına bünyesin de geniş ve profesyonel bir müşteri takip ekibi istihdam etmektedir. Bu ekip, 7/24 arayan kişilerin düzeyli sohbet edip etmediklerinin takibini yapmaktadır. Ahlaki olmayan konuşmalar tesbit edildiğinde operatör kurallara uymayan kişinin numarasını kara listeye alır ve o kişi bir daha Taksim Chat hizmetinden faydalanamaz.

3 ) Eski 900′lü hatlar çok pahalıydı. Taksim Chat’in ücretlendirilmesi nasıl yapılmaktadır?

Cevap: Taksim Chat gelmiş geçmiş en ucuz sohbet hattıdır. Hatta sizin servis sağlayıcınızla (Türk Telekom, Türkcell, Vodafone ya da Avea) olan tarifenize göre bedelsiz konuşabilirsiniz.

Örnek 1: Türk Telekom’un herhangi bir şart gözetmeksizin tüm abonelerine vermiş olduğu akşam 19:00 sabah 7:00 arası tüm görüşmelerin bedelsiz olması opsiyonu ile Taksim Chat’ten bu saatler arasında bedelsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Örnek 2: Tüm GSM operatörleri dönem dönem uygun tarifeler sunmaktadır. Örneğin Avea,
Türkcell ya da Vodafone’dan belli bir sabit ücret karşılığı her yöne 2000 dakika konuşabileceğiz bi tarifeniz varsa, bir ay boyunca Taksim Chat ile herhangi bir ekstra ücret ödemeden ayda 2000 dakika konuşabilirsiniz. Kampanyanızın dakikası ne kadar fazla ise, ekstra ücret ödemen Taksim Chat hizmetinden o kadar fazla faydalanabilirsiniz demektir.
Eğer servis sağlayıcılarınızdan herhangi bir pakete abone değilseniz üzülmeyin. Çünkü o zaman bile Taksim Chat için faturanıza yansıyacak ücretlendirme sadece şehir içi görüşme fiyatı kadar olacaktır. Taksim Chat servis numarası 0212 ile başlamaktadır.

4 ) Taksim Chat’te görüştüğüm kişilerle yüz yüze görüşebilir miyim?

Cevap: Evet! İstediğiniz kişiyle anlaşmanız doğrultusun da randevulaşıp görüşebilirsiniz. Taksim Chat sadece birbirini tanımayan insanların tanışıp görüşmesine olanak sağlayan bir hizmettir. Ancak kişiler arasında doğabilecek herhangi bir olumsuzluktan sorumlu değildir.

5 ) Facebook, twitter ya da diğer sosyal paylaşım ağlarını kullanmak varken neden Taksim Chat hizmetinden faydalanayım ki?

Cevap: Çünkü Taksim Chat gerçek bir kişiyle tanışmak için kurulmuş dünya üzerinde ki en kolay ve hızlı paltformdur. Numaramızı tuşladıktan çok kısa bir süre sonra karşısınızda canlı bir kişiyle sohbet etmeye başlarsınız. Dünya üzerindeki hiçbir sosyal ile bu kadar hızlı iletişim kuramazsınız.

6 ) Bire bir sohbet esnasın da karşımdaki kişiden memnun kalmazsam ne yapmalıyım?

Cevap: Çok kolay! Sadece 0′ tuşlamanız yeterli olacaktır ve hemen karşınıza yeni biri gelecektir.

7 ) Bire bir sohbet dışında Taksim Chat’ten başka şekillerde faydalanma şansım var mı?

Cevap: Evet! Numaramızı tuşladıktan sonra karşınıza çıkan menüde 2′yi tuşlayarak kendinize özel VIP bir muhabbet odası açabilirsiniz.

8 ) Kendimi özel VIP odayı nasıl açacağım?

Cevap: Ana menü de 3′ü tuşladıktan sonra kendinize 6 haneli bir pin kodu belirleyeceksiniz ve kendinize özel VIP odanız açılmış olacak. Daha sonra belirlediğiniz 6 haneli pin kodunu istediğiniz arkadaşınıza bildirerek, pin kodunu bilmeyen hiç kimsenin içeri giremeyeceği özel VIP odanız da Taksim Chat’in tadını çıkartabilirsiniz.

9 ) Kendime özel VIP odamdan nasıl faydalanabilirim?

Cevap: Kendinizin belirleyeceği 6 haneli pin kodu ile oluşturacağınız özel VIP odanızdan birçok şekilde faydalanabilirsiniz.

Örnek 1: Farklı şehirlerdeki ya da ülkelerdeki arkaşlarınız ya da akrabalarınızla Taksim Chat’in keyfini çıkartabilirsiniz.

Örnek 2: İş arkadaşlarınız ya da çalışanlarınızla çok hızlı toplantılar yapabilirsiniz. Böylece şirketiniz iletişim maaliyetlerini düşürebilirsiniz.

Örnek 3: Sosyal ağlardan belirlediğiniz pin kodunu bildirerek istediğiniz kadar çok kişiyle istediğiniz konular hakkında sohbetler açabilirsiniz.

Örnek 4: Konserler verebilir, şiir dinletileri ya da ses tiyatrosu organize edebilirsiniz.
Özel VIP oda ile yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlıdır.

ilgili aramalar;
taksim chat numarasi
taksim chat telefon numarası
taksim chat muhabbet hattı
Taksimchat

Hakkında UkaLa

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>